Partners

Unicef Loop De Lier wordt georganiseerd door vele vrijwilligers. Zonder partners zouden wij dit niet kunnen.

Waarom partner worden

In de kijker

Een vereniging kan niet zonder leden, een bedrijf niet zonder klanten. Wil jij je eigen organisatie in de kijker spelen op een positieve manier? Help ons en wij helpen jou.

Barter deal

Wij vragen van onze partners geen geld, maar onze samenwerking gaat zorgen voor een onvergetelijk evenement. En dat is ons, maar zeker de deelnemers een hoop waard.

Het beste doel

Unicef helpt. Waar het het hardste nodig is.
Dit draagt bij aan een samenleving zoals wij die graag zouden zien: mét en voor elkaar. Zowel dichtbij als over de hele wereld.

Wat doen partners

Bedrijven, instanties en verenigingen in De Lier dragen bij aan het succes van de Unicef Loop door tijd, inzet of soms goederen te investeren. Samen willen we zoveel mogelijk mensen bij de Unicef Loop betrekken. 

Onze doelen

Het doel van Unicef Nederland is het bieden van humanitaire- en ontwikkelingshulp aan kinderen en moeders in ontwikkelingslanden.

Als Unicef Loop De Lier organiseren we voor iedereen in het algemeen en de jeugd in het bijzonder een jaarlijks evenement voor en door alle mensen uit De Lier en omstreken, zodat Unicef een blijvend warm hart wordt toegedragen.

Wordt ook Partner

Wil jij als bedrijf, instantie of vereniging iets terugdoen voor de maatschappij en de lokale samenleving? Samen met Unicef Loop De Lier kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Drukkerij Riezebos

85 jaar vakmanschap in communicatie

Al jaren is Drukkerij Riezebos onze steun en toeverlaat voor de routebeschrijvingen.

Elke editie staan ze weer klaar om de routes voor ons duidelijk en helder op papier te krijgen. In de kwaliteit zie je het vakmanschap, al 85 jaar lang.

Scouting De Lier

Bij Scouting De Lier kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn.

Scouting en Unicef: een solide combinatie.

Wekelijks beleven kinderen mooie avonturen vanuit het groen-gele clubgebouw te zien vanaf de Sportlaan-brug.

Scouting De Lier helpt ons tijdens de Loop met een creatieve hindernisbaan of oversteek.